January 30, 2017

17 - O Poveste Despre Destin


TRAILER



        
Seria "17 - O poveste despre destin" a fost creată cu scopul de a descoperi și dezvălui audienței tinere pericolele la care aceștia se expun în momentul în care, la o vârstă fragedă, aleg să ignore sfaturile deja promovate în societate și adoptă drogurile ca pe o răzvrătire împotriva sistemului, schimbându-și așadar singuri destinul.

Difuzată în 2008 pe Prima TV, seria de 8 episoade a fost realizată cu sprijinul Asociației Naționale Anti-Drog din România.

Nota Regizorului și Co-Scenaristului: - Th. Halacu-Nicon

“Am încercat, artistic, într-un alt mod, a readuce în atenția audienței despre pericolele la care aceștia se pot expune, atunci când aleg să ducă o viață controlată de droguri, dar în același timp, am încercat să nu le fur speranța.  Am spus aleg. Da, pentru că consumul de droguri este o alegere, a fiecăruia, chiar dacă destinul ne aruncă deseori în direcții greșite, chiar dacă viața este grea, este alegerea fiecăruia să îi țină piept sau nu. Am ales filmul Tv ca mod de exprimare. Luând în considerație faptul că trăim într-o era a vizualului, tinerii fiind înconjurați, pasionați dar și marcați de vizual, am luat povești reale, legate de acest subiect și le-am dezvoltat încerând să atingem toate categoriile sociale, considerând că ilustrandu-le vizual pot avea un mai mare impact decăt cuvântul vorbit sau doar scris pe bannere. 

Am realizat mai târziu că ne-am atins scopul, nu numai luând în considerare succesul marcant al seriei pe un post nu foarte popular atunci, dar și după valul de comentarii venit de la tineri pe situl oficial al seriei, și mai târziu, după reacțiile multor adulti care ne-au dezvăluit acest lucru. 

Structura seriei definește proiectul în sine, aceasta fiind conceput mai mult ca un film de 8 ore decât ca o serie convențională.” 

Nota Producatorului și Co-Scenaristului: - Mugur Mihăescu 2008

"Acesta este un film pentru tine și copilul tău! Am scris acest serial în primul rând pentru că sunt tată.

Sunt tatăl unei fetițe de 10 ani și nu pot să nu mă gândesc: "Oare, ce o să-i rezerve viitorul?" Intr-o lume a anturajelor mai mult sau mai puțin ciudate, a dezinteresului din ce în ce mai mare față de scoală, a familiilor care se destramă, care va fi drumul pe care fata mea îl va alege? Și nu acum, la varsta la care Barbie sau Pratz sau Dexter și Didi reușesc înca să-i umple universul, ci puțin mai tarziu, peste 6 sau 7 ani, atunci când va începe să-si caute adevarata personalitate și să discearnă binele de rau.

17 ani este o vârstă periculoasă. Nu numai pentru o fată ci pentru orice copil.”

Companiile de producție:         

BlackSeaLion Films 

RAM FILM 

17 - O Poveste Despre Destin este o dramă socială, un prim thriller românesc în 8 episoade, 50 min per episod, filmat în format 16:9 HD.




LOGLINE

“Este un păcat să ai 17 ani?"


SINOPSIS

    Diana este o adolescentă talentată în vârstă de 17 ani al cărei vis este să devină cântăreață. Vâltoarea societății moderne îi redesenează destinul. După ce va fi răpită, Diana ajunge prostituată într-un bordel din Mogoșoaia și dependentă de droguri. Visul său se va îndeplini în final, dar nu fără a plăti preţul extrem pentru dobândirea succesului. 





DISTRIBUȚIA




DIANA PÂRVU - LETIȚIA VLĂDESCU






BOGDAN PÂRVU - GELU NIȚU



LEPĂDATU - ANDREI FINȚI



ANDREEA PÂRVU - DANIELA NANE
























COMISAR MARINESCU - EUGEN CRISTIAN MOTRIUC


GOMEZ - GOMEZ MUILA


COMISAR PÂRCĂLAB - GABRIEL DUȚU



cu DAVID ZORY OVIDIU-GHEORGHE POPA 
ALEXANDRU AVĂDANEI ARMAND UTMA



17 - O POVESTE DESPRE DESTIN TRAILER




ECHIPA DE PRODUCȚIE

Producători Mugur Mihăescu Nicolae Bojiță Th. Halacu-Nicon Scenariul THN și Mugur Mihăescu Regia THN 
Editor Ana Toader Imaginea Alexandru Durac Maestri de Lumini Florin NicolaeAlexandru Cosma Mașinist Radu Marinescu 
Inginer de Sunet Marian Iacoban Machiajul Nicoleta Hoza Muzica Laurențiu Gondiu Tema Muzicală Paraziții

PARAZIȚII VIDEO - 17







17 IMDB LINK






SUSȚINUT DE 



AGENȚIA NAȚIONALĂ ANTIDROG











No comments:

DESCOPERIND PENINSULA BALCANICĂ - II

DESCOPERIND PENINSULA BALCANICĂ - II CAPITOLUL I Am plecat spre Albania în Noiembie 2016, așa cum plecam și către țările din ves...